Specialopgaver

Specialopgaver med kølere hos Kølersmeden

Hos Kølersmeden er vi specialister i at levere skræddersyede køleløsninger til en lang række forskellige behov. vores avancerede kølefabrik er udstyret til at tackle specialopgaver, uanset om der en utæt køler, en oliekøler eller noget helt andet. Vi tilbyder også specialfremstilling af kølere til vand, industri, veteranbiler, kondensere, intercoolere og varmeapparater. 

Når det kommer til specialfremstilling af kølere, er dit ønske vores opgave. Med mere end 35 års erfaring, kan vi klare selv de mest komplekse køler relaterede opgaver. Vi samarbejder med dig, for at designe og producere en køler, der passer perfekt til dine mål, pasform og ønsker. Vi tilbyder også at producere i forskellige materialer som messing, kobber, aluminium eller andre metaller, så din køler opfylder dine specifikke krav.

Renovering af kølere

Har du en ældre køler, der trænger til en opfriskning? Vores specialister kan inspicere og vurdere din eksisterende køler, udføre reparationer eller opgraderinger og så den fungere som ny. En renovering kan forlænge levetiden på din køler og genoprette den optimale ydeevne, så du undgår udskiftning.

Varmeapparater og intercoolere

Udover kølere tilbyder vi også specialfremstillede løsninger inden for varmeapparater og intercoolere. Varmeapparater er afgørende for at opretholde den ønskede temperatur i køretøjer og udstyr, mens intercoolere spiller en afgørende nøglerolle i at forbedre motorens ydeevne. Vi designer og producerer dem, så de passer præcist til dine krav og behov.

Lad os høre om din specialopgave, så kan vi løse specialopgaven ud fra dine ønsker og mål. Vi kan hjælpe med design, tilpasning og dimensioner, samt sørge for at køleren virker optimalt. Vi kan optimere din gamle slidte køler, så den bliver som originalen igen.

Vi arbejder effektivt og holder vores leveringstid så kort som muligt. Vi leverer i hele landet og 90% af vores opgaver bliver udført inden for 24 timer.

Kontakt Kølersmeden for specialopgaver

Har du en specifik opgave med en køler eller et apparat som ikke virker optimalt? Så er vi her for at hjælpe dig med at opfylde dine behov. Ring til os på telefon 40 38 27 99 eller send en mail til kolersmeden@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, med dine behov, så vender vi tilbage.